Followers

Thursday, October 21, 2010

BENCIIIIII....!!!!!!


Awatnya amy?ain???apa yang benci sangat tuh?gaduh ngan boyfriend ke???
hahaha..
mesti ade yang pikir camtu kan..kalau xde pun aku tetap anggap ade...hehehe..biasa la..blogger ni kan slalu syok sendiri termasuklah aku,,tapi xper..bagus tu..boleh memajukan diri...
Oppp!!! dah lari tajuk dah...
apa yang aku benci sangat??
aku sebenarnya baru abis test taek wan do petang tadi...master kata kul 5..so lepas asar aku pun  gerak la ke tempat training...disebabkan master lambat sebab banyak tempat nk pegi...kitorang berlatih dulu...aku dah konfiden dah dengan taeguk aku..memang aku dah hafal dah...
tapiiiiii
bila tiba time di uji, aku tetiba telupa satu step..nasib bek cepat ingat balik n aku continue je....
haissshhhhh
pastu masa one step sparing..aku blur..dia nk suh lawan ke yang tepis tumbukan..aku ingatkan wat step ikut kiraan dia..masa dah start baru aku tau masa sendiri..bila kak haliza cakap.."ok..cepat amy.."
aku gabra..aku cakap.."nak wat apa ni kak?jap kak saya lupe..semula la ye kak"
hahaha
kelam kabuut..
xde harapan la aku nk lompat belt..ok la tuh..leh belajar sume benda....
(ayat nk sedapkan ati)

tak kisahlah..sume dah berlalu..hopefully in the future leh wat the best..

2 comments:

  1. oo, sebab ni ka hang tensen smalam?

    ReplyDelete
  2. hehehe..sebab ni la..tension giler rasanya....

    ReplyDelete