Followers

Sunday, November 15, 2009

KPLI sains 2-video

video

kenangan semester 1 kpli sains 2

KPLI menuju ke penghujung

hari ni 15 november 2009, dah hampir setahun aku menjalani kehodupan sebagai guru pelatih KPLI.macam2 perkara aku ngan kengkawan lalui..suka..duka..pahit,kelat..sumer ade..tinggal 10 hari je lagi aku jadi guru pelatih.macam-macam perasaan pulak timbul..gembira, sedih.....
gembira sebab lepas ni aku jadi wanita berkerjaya.ade duit sendiri.sedih pulak sebab akan berpisah dengan kawan-kawan di IPPM ni untuk menjalani cabaran dan kehidupan masing-masing. satu lagi aku rasa berdebar sangat...mampu ke aku jadi cikgu yang sentiasa berdedikasi dan mengutamakan pelajar.aku harap aku xkan terpesong dan terpengaruh dengan aper2 pengaruh x elok.dengan kawan-kawan kat sains 2 ni,hidup happy je.bak kata puteri, yang penting kita enjoy!!!
rakan-rakan yang tiada gantinya..sukar dicari dimana jua..terima kasih kawanku. gambar ini diambil semasa dinner sains 2 selepas final exam 5/11/09
dari kiri belakang:kak nad,rose,kak wani,cikin,kak ibha,mira,amy
dari kiri depan: ayu,noren,sue,lisa,fana

~mane yang lain ni....hmmm...


bersama mentor yang best dan sporting
~Mama Mariah Binti Lambak~

ingatlah kengangan ini sahabatku
pengalaman yang sukar ditemui dilain hari





~~Sumer ader~~
"tagline" yang membawa kejayaan...
semoga kita x menjadi insan ajnabi....
heheeheheh
ajnabi=asing



~semoga kita semua berjaya dalam semua perkara yang kita lakukan....