Followers

Wednesday, April 21, 2010

dAtAnGlAh SeMuLa WaHaI cIk MoOd...

Hari ni ntah kenapa aku xde mood sangat..tapi pagi tadi masa kelas ok je..aku siap buat game untuk tahun 3 lagi..ade sorang anak murid tahun 3 aku tadi badan dia panas sangat tapi dia kata dia x rasa xsihat pun..dia kata dia sihat..tapi bdan dia memang panas sangat.. risau gak aku.skang ni dah la musim influenza macam2..

berbalik kepada soal mood aku tadi..pas abis sume kelas aku, aku pun nak la wat RPH untuk esok, aku cam malas sangat.. lambat je tulis..tetiba rsa nak menjerit..tu maknanya aku dah stress dalaman la tuh...bila tengahari kuar ngan kak laila g gemas dah ok skit.

balik dari koko petang aku tipan la cik abg aku tuh..memang tu tabiat aku pun suka tipon dalam kete tapi aku guna handsfree...masa aku tipon tu, masa dia lum angkat aku inut nyanyi lagu dalm radio tuh. bila dia angkat, aku mute kan radio.,..tetiba dia cakap.."nak cakap, cakap la"... aku cakap kan awak baru angkat..then aku cakap sorry ganggu kot2 dia tengah busy keje..pasut tetiba dia letak..aku ni yang memang dah x brape nak ade mood dari pagi bertambah-tambah la hilang mood aku tuh..ntah mane ntah peginya..sampai skang ni xdatang2 lagi.g shopping ke apa ni..

Cik MOoD.. datang la balik...aku x suka la macm nih...

2 comments:

  1. pie tgkp balik cik mood ko yg da xde tue..hihi

    ReplyDelete
  2. dia lari laju sangat la..hehe

    ReplyDelete