Followers

Thursday, December 16, 2010

Contest Manisnya Senyuman

Tetiba rasa nak join contest ni bila tgk kat blog suham tadi..
bukan apa..cuma sebab aku memang suka senyum..gelak@ketawa
memang adalah aku....
hehehe....so..aku nak join contest ni..even aku tak menang pun nak wat macam mane kan,...yang penting aku nak join...
ok..contest ni dianjurkan oleh ARYUUZAKI


so..gambar yang aku nak buh tuk join contest ni ialah..jeng..jeng..jeng....tadaaaa

***sila klik untuk bigger image***

gambar ni masa aku(kiri), idza(tengah), kiah(kanan) g miri last week untuk wedding Azuria n Fadzly..
disamping g wedding..kami sempat la jalan2 kat bandar miri tu...
gambar ni diambil petang sebelum majlis resepsi..ni dekat pantai belakang hotel yang kami duduk..
lepas abis je jalan2 kat pantai tu..kami pun ambik gambar ni...
seronok sangat..tu yang tersenyum manis je sume orang tu...almaklumlah
"Senyuman ikhlas dari lubuk hati"
hehehe
k la...
nak tag jee n nabila..jom la join contest ni eh..

6 comments:

  1. ok. thanks sbb join contest. all da best ya utk senyuman ni :)

    ReplyDelete
  2. amy!hahaahha..x sangka ko letak gmbr..tp ini mmg senyuman ikhlas yg tgh gembira banget!hehehe
    -idza-

    ReplyDelete
  3. aefa: thanks

    idza:hahahhaa...betul tuh...seronok dapat melompat...hehehe...aku suka gambar ni cuma slak aku senyum xnampak gigi je....hehehe

    ReplyDelete
  4. cikgu..thanx tag...tp sy rase cam xde je gambar sy senyum yang paling cantik...hehe...
    hehe...tp tetap nak join....

    ReplyDelete
  5. cool pic ni =) leh menang ni =)

    ReplyDelete
  6. bella: join je..hehehe

    cik jue : thanks. aminnnnn

    ReplyDelete