Followers

Wednesday, June 3, 2009

uihh...lamanya x meluahkan cerita kat blog aku

dah lama sangat rasanya aku x tulis ape2 kat blok ni...mungkin sebab xder internet..nak g library agak jauh dari rumah ..aku pun dah jadi mals dah pun..jadinya, kat kampung je la yang aku ader peluang anak mengarut-ngarut dalam blog ni...sepanjang aku duk kat maktab ni, macam-macam aku dah belajar..antaranya yang menarik aku belajar dari yazleena ialah macam mane nak install new font..hahaha..aku xpernah tau nak wat benda ni..dulu kat kolej 14,UPM slalu gak aku tengok abg aniep, komeng dan yang lain-lain install new font tapi aku xpernah faham...sekarang dah faham..macam-macam font aku instal..hehehe...
aku ader SATU MASALAH yang tak dapat aku nak atasi iaitu...aper pun emosi aku, aku x boleh nak sorok coz muka aku dah memancarkan sumernya...kalau aku marah, xpayah cakap org dah tau dah...susah tul..aku x suka nak marah2 kat kawan2...kalau kadang-kadang aku terasa dengan kata-kata kawan, aku cuba sembunyi tapi...muka aku mendedahkan segalanya..macam mane ek...fenin2....

1 comment:

  1. pakai topeng amy..hehehe
    ~idza

    ReplyDelete