Followers

Wednesday, September 28, 2011

Terdedah sudah DIY

Salam....
jeng..jeng..jeng....
seperti yang aku janjikan dalam entry yang sebelum ini......
maka dengan rasminya...aku mendedahkan apakah projek aku yang kononnya nk buat sendiri tuh....


Ini la projek besar aku tu..iaitu membuat bunga dip..ini adalah salah satu kuntum bunga yang aku buat...banyak gak la dah siap kuntuman bunga tu..cuma buat masa ni..ini je gambar yang ade....ok x? boleh la kan untuk beginner macam aku...
masa aku memula bagitau mak yang aku nak buat bunga ni..mak aku macam xpercaya je..agaknya dia fikir.. "macam mane kaklang yang ganas ni nak wat keje2 kraf??"
hehehe...tapi jadi jugak..masa aku tengah bentuk2kan dawai tuh..aku buat sambil tgk TV malam hari..adik aku siap marah.."apsal macam budak2 main dawai ni?
hahahaha......lawak tul...
kan dah jadi tu..tapi seminggu nk raya terstop projek bunga D.I.P ni sebab aku wat projek menjahit..sampai skang aku xsambung lagi...sibuk plak dengan kerja yang kebanyakan due datenya hujung bulan 9 ni....
aku ku sambung semula bulan 10 ni..dah jadi hasil yang sempurna seperti jambangan bunga nanti aku bgtau ye..insyaAllah aku wat tutorial skali...
senang je nk buat benda ni...mudah...murah....
sesuai untuk yang teringin wat sendiri bunga telor for hari bahagia....
hehehehe
salam....

2 comments:

  1. tak sabar nak tunggu tutorial...:)

    ReplyDelete
  2. thanks..tutorial mungkin saya akan masukkan kat blog saya yg lagi satu yg mana khusus DIY n preparation for my big day...hehehe..boleh jengok kat sini ye..nanti saya akan maklumkan kat blog ni n blog baru..dua-dua blog tetap akan aktif...semangat blogging sudah kembali...hhehe
    http://khaimiza.blogspot.com

    ReplyDelete