Followers

Wednesday, June 25, 2014

kursus Continuous Professional Development-CPD guru DG41

ASsalamualaikum....
Hari ni adalah hari ke3 aku mengikuti kursus CPD ni..kursus ni buat masa ni khas untuk guru DG41 yang posting dan dilantik pada tahun 2009.n 2010......

Konon tengah kusyuk dengar ceramah....

Kursus ni adalah kursus first aku tahun ni.... mula 23 hingga 27 jun....tapi 27 jun hari jumaat tu sampai tengahari je..pastu  petangnya ada kursus untuk guru sains sekolah felda wilayah raja alias plak..kul2.45 petang kat hotel Melang inn..kuala pilah....

Seminggu direct x ngajar....sian bebudk ni...hari2 aku singgah sekolah dulu anta lembaran kerja untk bebudk ni..kok x...sian plak kengkawN yang tolong ganti kelas aku....aduiiinya la hai......


Hari isnin..best..sbb induksi je..ice breaking....selasa tajuk dasar....strict sikit...hari ni n esok...tajuk PdP......seronok gak....ramai cikgu senior..
Group aku pun best jugak.....

Meh aku belnja selfie tahap hardcore skit sbb duk blkng kn.....

Wakaka...selfie boh......

See u next ok....
By the way.. i've lost 8kg in 1 month..happy sngt.....

Nanti aku update lagi eh.....bye...assalamualaikum.....

2 comments:

  1. sempat lagi selfie tu.... hehe

    ReplyDelete
  2. Group meja paling belakang kan...ada je la aktiviti tambahannya...hehe..๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜๐Ÿ˜

    ReplyDelete