Followers

Friday, February 22, 2013

Kunjungan Jemaah Nazir n9

Salam..minggu ni seminggu jemaah nazir n9 berkampung kat sekolah aku...
pemeriksaan penuh..
hari pertama lagi hari Isnin aku dah kene cerap dah masa kelas tahun 6..
i've tried my best...
 
tapi xtau la pandangan dia mcam mane...
harap2 ok la....
pastu boleh spoil plak aku salah masukkan minit mesyuarat...
macam mane boleh xperasan yang aku termasukkan minit mesyuarat tahun lepas dalam fail panitia...
aduhhhhh....
dah dia ingat aku x wat meeting plak....
habis la aku..
semalam masa ceramah nazir tu..dia ade sebut boleh pulak ade yg tersalah masukkan minit...
abisla aku....
mampuuuusssss....
hari ni ulasannya sekali PPD pun ade datang..xtau la..
apa nasibnya....
kekurangan yng ketara ialah kat dalam bilik sains 2 xde kata-kata "UTAMAKAN KESELAMATAN ANDA"
jadinya sebelum cuti bersalin ni..aku kene la siapkan...
harap2...nanti siap la....
nasib baik semua buku rekod penggunaan,pinjaman, pecah, rosak sume aku dah sediakan tahun lepas lagi cuma xpernah guna sebab xpernah ade masalah tu semua...
dan nak kene request fire extinguisher tuk bilik sains....
itu nanti aku bincang la masa meeting nanti...
yang lain2 pasal pengurusan panitia rasanya ok dah..tapi xtau la kot2 ade yg dia xbgtau aku...
pasal PnP aku plak..dia kata ok...ade induksi, BBM, cuma kalau boleh selain bawak gambar, bawakla bahan maujud...ari rtu aku tunjuk gambar kereta, basikal..kalau boleh dia kata "bawak la kereta mainan ke...basikal mainan ke....cikgu kene la beli..." katanya.....
ok...akan diusahakan....hehehehe....
In Sha Allah....

1 comment:

  1. This text is priceless. Where can I find out more?

    Look into my website ... plus de retweet
    My web site - plus de followers

    ReplyDelete