Followers

Monday, April 23, 2012

100 sudah..yeayyyyyyy

Salam...
hari ni tadi masa aku bukak blog ni..aku tengok follower aku dah mencapai angka 100....
asikkkkkk....
dah lama dah tunggu follower ke 100 ni..even lately aku jarang sangat update blog ni...
tapi masih ade follower..syukur sangat....
ok....bila aku tengok dah ada 100 follower, aku pun bukak la blog follower ke 100 tu...
blog dia sangat menarik....

Kyra n Amy

nama blog ni... CINTA UNTUK KITA.....
berbunga-bunga je rasa bila baca blog ni..ye la...penuh dengan kasih sayang la katakan....
berjangkit la kasih sayang tu dengan orang yang membacanya....suka sangat....
deco blognya pun...comel je.....sejuk je mata memandang...
apa lagi...moh ler kiter...jengok blog CINTA UNTUK KITA ni....

pemilik blog ni muda belia lagi..baru 22tahun....
namanya ade dua Kyra n Amy
kedua-dua mereka tidak mempunyai twitter dan facebook...

jom la...nak cite pun xterkata..apa kata cekitout sendiri ye guys...
JOM

2 comments:

  1. ehhh! ada story psl kita la.. haha tgh2 bw tgok ada pict header kyra, rupanya akak buat entry psl kyra ye.. hehehehe malu.. huhu tq kak!

    **dpt rasa ye thp ksh syg tu.. huhu

    ReplyDelete
  2. hehehe... thanks folo akak...memang sweet je akak rasa blog awak...

    ReplyDelete